mannenworkshop - Mannen in Ontwikkeling

Ga naar de inhoud


Wat is een procesdag?
Een procesdag is een interessante combinatie van een workshop, individuele en groepstherapie. Je kunt in een veilige omgeving experimenteren met datgene wat je ontdekt en geleerd hebt tijdens individuele therapie. Daarmee maak je stappen die in een individuele setting niet mogelijk zijn.
Daarnaast krijg je eerlijke en verrijkende feedback en ondersteuning van de andere mannen, de co-trainer en van mij. Dat maakt het proces ook zo boeiend.

Wisselende samenstelling
We werken met kleine groepen van 4 tot 5 mannen zodat ieder in de spotlight komt te staan. Mocht je vaker mee willen doen, dan kan dat uiteraard. Dan is het zeer goed mogelijk dat je steeds andere mannen ontmoet. Dat kan bijzonder interessant zijn omdat je steeds nieuwe en andere input krijgt.

Jouw voorbereiding
Voorafgaand aan de procesdag krijg je een voorbereidende huiswerkopdracht om je persoonlijke doelen te formuleren. Zo kun jij het maximale uit deze dag halen.
We houden de groepen bewust klein zodat de interacties te overzien blijven en je veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Manier van werken
We werken op verschillend manieren. We laten ons steeds leiden wat er ter plekke gebeurt en welke thema’s aan bod komen. Belangrijke elementen zijn in ieder geval:
  • Lichaamswerk: om jezelf te activeren, in je lijf en bij je gevoel te komen, uiting te geven aan wat (nog) geen woorden kent, contact te maken met waar het stroomt of blokkeert.
  • Systemisch werk: ontdekken wat je tegenkomt in het contact met de ander.
  • Proceswerk: ruimte om op eigen initiatief thema’s in te brengen en die te onderzoeken, zelfstandig of met de hulp van andere deelnemers.

Meer informatie??
Neem gerust contact met me op als je geïnteresseerd bent of vragen hebt. Ik sta je graag te woord.Praktische informatie


Procesdag najaar 2022:
nog niet bekend

Begeleiders:

Jan Bettgens & Floris van Puijenbroek

Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je na aanmelding onverhoopt toch van deelname af willen zien, dan kan dat tot 14 dagen voor aanvang van de procesdag. Daarna zullen de de kosten in rekening gebracht worden. Die ben je dan dus verschuldigd.
Terug naar de inhoud